Precious moments
around the
Christmas Tree

Een kerstboomkleed is een schitterende decoratie voor onder uw kerstboom.

De trend in kerstversieringEen kerstboomkleed is een perfecte afwerking voor om de voet van uw kerstboom. Het haalt de lichtsnoeren uit het zicht en vangt de naalden op van de kerstboom. Ook is het een exclusief cadeau voor je geliefde, je moeder, je zus, dochter of beste vriend(in). Omdat het kleed maar voor een korte periode word gebruikt gaat het jarenlang mee.

Bekijk onze nieuwe collectie. Maak uw kerstfeest compleet en complimenteer uw kerstboom met een handgemaakt kerstboomkleed van topkwaliteit.

Tijdens de kerstdagen komen we bij elkaar en genieten we van bijzondere momenten rondom de kerstboom. Cadeaus, gezelligheid, warmte en sfeer. Fijne herinneringen met het gezin en met de familie. Wat past hier beter bij dan een prachtig exclusief kleed dat u ieder jaar onder uw kerstboom kunt plaatsen. Met de handige en stijlvolle opberg box zorgt u ervoor dat uw kleed makkelijk te bewaren is. En het eerstvolgende moment dat u uw kerstboom weer opzet en uw boomkleed weer tevoorschijn haalt komen de fijne herinneringen en het warme kerstgevoel weer naar boven. Een onvergetelijk kerstcadeau voor de hele familie. Of als cadeau voor in uw kerstpakket.

De kerstboomkleden uit de Infingo collectie zijn online te bestellen. Bekijk onze complete collectie en ervaar de topkwaliteit van het prachtige handwerk terug in onze exclusieve lijn kerstboomkleden.