Precious moments
around the
Christmas Tree

Verzenden

Verzenden €4.99 naar NL en €4.99 naar Belgie

Vanaf €45.- gratis verzending


Retouren& terugbetalingen

Jouw geluk staat voorop, we hopen dat je 100% happy bent met je aankoop! Dus als je niet blij bent met het kleed, stuur 'm dan binnen 14 dagen terug en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag.

Neem contact met ons op als je je kerstboomkleed wilt ruilen of retourneren, zodat wij je kunnen helpen met het regelen van de retourzending.

Kwaliteitsproblemen

Mocht je bestelling niet in goede staat worden geleverd, neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op. We zullen er dan alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk goed op te lossen.

We verzoeken je om in dit geval ook het verpakkingsmateriaal te bewaren, zodat dit eventueel kan worden geïnspecteerd als wij een claim moeten indienen bij de vervoerder.

Kosten voor retourzending is voor de de koper. Het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening.

Mocht er door u geen verzendkosten zijn betaald omdat het totaalbedrag van de bestelling boven de €50,- was en 1 van de artikelen wordt geretourneerd dan zullen er alsnog verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit zal dan van het te crediteren bedrag worden ingehouden.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Retouradres:

Infingo Collection
Margrietstraat 3
7491 ES Delden